23 november 2023

Een geslaagde netwerkavond!

We kunnen terugkijken op een bruisende netwerkavond tijdens onze 'Niets-Noppes-Nada' bijeenkomst op donderdag 16 november.

Voorzitter zoekt Voorzitter

Allereerst zijn we trots te mogen aankondigen een ‘nieuwe’ Voorzitter te hebben gevonden in ons huidige bestuurslid Jurre Nijhuis. Als geboren Bornenaar heeft hij in 2015 zijn marketing- en reclamebureau Terzake verhuist naar de Bornerbroeksestraat en sindsdien actief lid bij de BBO. Hij houdt niet alleen van een biertje, maar brouwt ze in het speciaal met Burgunder Bier, en tevens zet hij zich mede-namens de BBO in als organisator van onze prachtige samenwerking met het Kulturhus: de Slag om Borne. Zijn enige zonde lijkt vooralsnog een recente verhuizing weg uit Borne, naar het Almelose.

Tevens geeft Jurre direct een duidelijk signaal af waar we in de samenleving tegenwoordig veel tegenaan lopen; gebrek aan tijd. Om die reden blijven we dringend op zoek naar mensen die zich namens de BBO willen inzetten en denken wij graag gezamenlijk na over een op maat gemaakte invulling als dat er voor nodig is. Op eenzelfde manier hopen we het bestuur op korte termijn te voorzien van een Vice-Voorzitter. We houden ons aanbevolen voor tips, ideeën of waneer je jezelf óf een ander wil aandragen.

Eerstvolgende event:

16 september 2024

Fietsrondje September

Het is weer hoog tijd voor een fietsrondje! Stap samen met mede-ondernemers op de fiets en ga op bedrijfsbezoek bij 3 bedrijven in Borne, Hertme en/of Zenderen. We sluiten altijd af met een gezellige borrel bij de laatste locatie. Binnenkort maken we de drie bedrijven bekend!

Volgende evenementen

31 oktober 2024

Jaarfeest 2024

Meer informatie