Marketing, Communicatie & DesignZZP

De Geluksbaas.

Hoi, ik ben Corine! Als Geluksbaas mag ik de leukste opdrachten doen binnen én buiten Borne. Ik combineer mijn Master in Marketing Communication graag met mijn ondernemerschap en voorliefde voor organiseren. Tel daar nog een heleboel creativiteit bij op en je krijgt een combinatie van een creatief strateeg, verhalenverteller, marketeer, organisator en verbinder in één. Nou bekt dat niet zo lekker tijdens het voorstellen, dus noem ik mezelf vaak enthousiastoloog.

Van het opbouwen van een merk tot social media bijhouden en van blogs schrijven tot inspiratiesessies leiden: mijn werkzaamheden vliegen soms alle kanten op. Ik ben in te huren voor marketing & communicatie klussen, hulp bij social media, het schrijven van een speech en/of keynote, het opbouwen of opfrissen van jouw merk, als sparringspartner, voor storytelling, activiteiten & evenementen organiseren en als podcastmaker/podcastbegeleider.

Ik vier jouw liefdesfeestje graag mee als jouw ceremonieel trouwambtenaar!

Op zoek naar een leuke kerstactiviteit voor jouw bedrijf?

Iets wat het standaard buffet of ontbijt net wat extra’s geeft? Denk dan eens aan een kerstverhaal bingo! Terwijl het verhaal je meeneemt in een Twentse kerstklassieker, waarin ik op creatieve wijze anekdotes én eigen collega’s als hoofdpersonages weet te verwerken, moeten jij en je collega’s goed opletten en driftig meekruizen op een old school bingo kaart. Of is jouw bedrijf meer toe aan een echte ‘Ik-hou-van-Kerst-quiz’?

Meer weten over deze kerstactiviteit >

Ontdek andere bedrijven

Bouwonderneming Oude Wolbers

Lees meer

Muziekinstrumenten Wiggers VOF

Lees meer

Mars Architectuur

Lees meer

Ter Brugge Bouw

Lees meer

Avantsum / IBMA Solutions

Lees meer

't Pannekoekhuis Borne

Lees meer

Keurslager Rensink

Lees meer

Bekhuis Bouw

Lees meer

Besturingstechniek Twente

Lees meer

Bruco bv

Lees meer