Handel & Dienstverlening

Saskia Vreeman Makelaar 4You

Of je nu een huis aankoopt of verkoopt, wij zijn in beide trajecten duidelijk thuis!

Wat de reden van verhuizing ook is – het kopen en verkopen van jouw woning is een enerverende periode, waarin veel geregeld moet worden. Een tijd met vragen. Vragen die roepen om heldere antwoorden. En meer nog, je wilt betrouwbaar advies en zoekt iemand die met je meedenkt, je bij staat in complexe zaken en alleen doet wat nodig is. Bij ons kun je ervoor kiezen om zaken zelf te doen, of alles uit handen te geven en het comfort te hebben van onze deskundigheid op bouwkundig en juridisch vlak. We maken duidelijke afspraken en planningen. Zo werken we optimaal samen. En dat is waar wij blij van worden!

Duidelijk thuis is onze pay-off. We zijn thuis in de woningmarkt in de regio; duidelijk jouw woonwensen in beeld; duidelijke afspraken en je voelt je snel bij ons thuis. Met dat alles richten we ons er op dat je je ook snel thuis voelt in je nieuwe huis.

En het resultaat geldt. Je betaalt pas als het hele traject is afgehandeld en volgens afspraak is afgerond. En wat je zelf hebt gedaan komt niet op de nota! Wel zo eerlijk.

Duidelijk thuis!

ECHT een huis voor jou Slimmer een huis kopen met onze overzichtelijke pakketten

Heb je hulp nodig bij de aankoop van een huis? Als aankoopmakelaar help ik je om vol vertrouwen een keuze te maken. Omdat iedere persoon weer andere behoeftes heeft en afhankelijk van je budget, woonwensen en tijd kun je een pakket kiezen dat bij je past. Bijv. DIY-kit – je krijgt van mij gereedschap om het proces verder goed te kunnen doorlopen. START-kit – dat is zeg maar de EHBO koffer om te voorkomen dat je je in de vingers snijdt en teveel gaat betalen voor je nieuwe huis of belangrijke dingen over het hoofd ziet. Pakket SAMEN – geen risico’s, geen administratieve romplomp, maar het juiste advies en meer persoonlijke begeleiding. Wij onderhandelen, controleren en sturen jou aan waar nodig. Pakket PLUS – als je helemaal ontzorgd wilt worden en waar we nagenoeg alles voor je uit handen nemen. We zijn jouw personal assistent die alle hoeken en gaten afspeurt naar dat ene huis en die volledig in jouw belang handelt en zorgt voor de beste deal!

Lees meer

Ontdek andere bedrijven

HVB Accountancy en Belastingadviseurs

Lees meer

Erve Hondeborg

Lees meer

Gebr. van Engelen Recycling

Lees meer

Taurus Automatisering

Lees meer

Kleizen Interieurs

Lees meer

Wibra Supermarkt B.V.

Lees meer

Welbions Borne

Lees meer

Kapsalon Interhair

Lees meer

NI-CON Engineering b.v.

Lees meer

Tel International

Lees meer