Veelgestelde vragen

Nieuwsgierig? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over onze Bornse ondernemersvereniging! Ontdek eenvoudig of je vraag er tussenstaat. Zo niet? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Neem contact op

Hoe kan ik lid worden?

Lid worden was nog nooit zo makkelijk! Vul je gegevens in op het aanmeldformulier en na een korte check maken we jouw lidmaatschap definitief.

Wat kan de BBO voor mijn onderneming betekenen?

De BBO verenigt en maakt zich sterk voor Bornse ondernemers en het economische klimaat in Borne. Zo zijn we als BBO o.a. betrokken geweest bij het aanstellen van een dorpsmanager, houden we ons actief bezig met duurzaamheid op de industrieterreinen en behaalden we recentelijk Keurmerk Veilig Ondernemen. Ook zijn we druk met het optimaliseren van het centrum en het coördineren van evenementen ter promotie van Borne. BBO is dé gesprekspartner van de gemeente Borne voor alle onderwerpen die betrekking hebben met ondernemen in onze gemeente. Lid worden betekent samen investeren in de groei en samenwerking. Het bloeiende Bornse ondernemersklimaat levert jou o.a. netwerkkansen, inspiratie en kennis op.

Wat zijn de kosten om lid te zijn van de BBO?

Lid worden van de BBO kost sinds 2023 €25,00 per persoon per jaar. Maximaal 2 personen per bedrijf.

Wat doet een dorpsmanager eigenlijk?

De dorpsmanager is de schakel tussen Gemeente Borne en de ondernemers. De functie wordt dan ook gezamenlijk gefinancieerd. Ruben fungeert als aanspreekpunt voor, en als vertegenwoordiger van, de ondernemersbelangen bij de gemeente en andere instanties. Je kunt bij hem terecht voor vragen over bijvoorbeeld het centrum, invulling winkelbestand, bedrijfskavels, bedrijventerrein en coördinatie van evenementen en initiatieven. Hij zal je informeren, adviseren en als het nodig is wegwijs maken in gemeente Borne. Één van zijn belangrijkste taken? Verbinden! Hij zal je verwijzen naar de juiste afdeling en/of contactpersoon bij de gemeente, andere relevante stichtingen of bijvoorbeeld mede-ondernemers. Een echte bruggenbouwer dus!

 

Hoe kom ik in contact met de BBO?

Heb je vragen die niet tussen de veelgestelde vragen staan? Neem dan contact op met onze Dorpsmanager Ruben Baartman. Hij is de schakel tussen de BBO en de Gemeente Borne en heeft (bijna) op elke vraag meteen een antwoord!